Mali Müşavir İlknur Baysal ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’de Öğretim Görevlisi Onur Şen Çarşamba’da Göl Wedding’de düzenlenen muhteşem nikah ve düğün merasiminin ardından mutluluğa yelken açtılar
İş İnsanları Baysal ailesinden Sevinç Baysal Zafer Baysal çiftinin kızları, Cafer Baysal, Süleyman Baysal ve Muammer Baysal’ın yeğenleri Mali Müşavir İlknur Baysal ile, Çarşamba Ev Hanımları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Şen – Merhum Adem Şen çiftinin oğulları, Dr. Doğan Şen’in ağabeyi, Sabri ve Turgay Uzun’larına yeğenleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’de Öğretim Görevlisi Onur Şen hayatını birleştirdi.
ÇİFTLERDEN MUTLULUK İMZASI
Genç çiftin nikâhını Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan kıyarken şahitliğini ise AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ersan Aksu, AK Parti Gençlik Kolları Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mücahit Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özden, OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, OMÜ Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı Prof. Dr. İbrahim Serbestoğlu, iş insanı Yunus Can Tekcan ve iş insanı Okay Karabulut yaptı. Düzenlenen nikah töreninin ardından Başkan Av. Ersan Aksu, İlknur Baysal ve Onur Şen çiftine mutluluk dileklerinde bulunarak Aile Cüzdanını teslim etti.
DAVETLİLER TEŞEKKÜR ETTİLER
Siyaset, iş dünyası, eğitim camiası, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda ve dernek temsilcilerinin katıldığı nikah ve düğün törenin ardın tebrikleri kabul eden, İlknur Baysal ve Onur Şen çifti, “Bu önemli günde mutluğumuzu bizimle birlikte paylaşan değerli davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dediler. Köksal ÖNER