
Aşk hayatıyla ilgili sürekli gündemden düşmeyen isimlerden biri olan İrem Derici Kaan Ölker’in 'Popcast' programında aşk hayatıyla ilgili ayrıntı verdi.
İLGİLİ GALERİ
İrem Derici'nin aşk hayatından doneler...
“KAPIYA KOYARIM”
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İrem Derici, "İlişki yaşadığın kişi sahnede giydiğin kıyafetlere karışsa ve dekoltene müdahale etse ne dersin?" sorusuna, "Kapıya koyarım, çok net. Karışılmasını istemem ama ben dekoltemin sınırını bilirim. Dekolte kişiye göre değişir" şeklinde açıklamalarda bulundu.
“HER GÜN AŞIK OLMUYORUM”
Sürekli birilerine aşık oluyor” eleştirilerine yanıt veren güzel sanatçı, ” Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz. Belki de ben olayın bazen fotoğraf kısmındayım. Belki İrem Derici’ye bu imaj yarayacak diye düşünüyorum.” Dedi.
"ÇELİK GİBİ"
"Eski ilişkinle yeni ilişkin kıyaslandığında rahatsızlık duyuyor musun?" sorusuna yant veren Ünlü Popçu “"Ben alışkınım, bunların yaşanması çok normal. Hayatıma giren erkek de bu yorumları okuyor. Sabahtan akşama kadar bu tarz gelen yorumları silmeye kalksam biterim. Hayatıma giren bir insanın çelik gibi bir sinir sistemine sahip olması gerekiyor" diye konuştu.
Ensonhaber.com