usd
39,5793
eur
45,6086
gbp
53,1862
gram-altin
4.294,41
ceyrek-altin
7.021,35
cumhuriyet-altini
29.229,00
btc-USD
104.553,39
btc-turk-lirasi
4.138.043
ethereum-USD
2.514,29
Samsun Haber Videolar Asayiş Çarşamba’da korkutan yangın

Çarşamba’da korkutan yangın

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mobilya mağazasına ait depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir mobilya mağazasının deposu alevlere teslim oldu. Yangın kısa sürede söndürülürken, olay vatandaşlar arasında paniğe yol açtı. Olay, Sungurlu Mahallesi Kirazbucağı Sokak’ta yaşandı. B.P.’ye ait bir mobilya mağazasının depo olarak kullandığı iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiye zamanında müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin çevreye sıçramasını önledi. Binada yaşayan vatandaşlar yangın sırasında büyük korku yaşarken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yangın esnasında depoda kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangının çıkış nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *