Bakan Prof. Dr. Mahmut ÖZER'den Fatsa'ya Müjde

TAKİP ET

Seçim bölgesi Ordu'da bulunan Milli Eğitim Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili ve Adayı Profesör Doktor Mahmut Özer, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın Tarım Lisesi isteğine olumlu cevap vererek bir telefonla ihale sürecinin başlatılması talimatını verdi.

Milli Eğitim Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili ve Adayı Profesör Doktor Mahmut Özer'in Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı sırasında önceden Ziraat Odası Başkanlığı yapan ve Ziraat mühendisi olması hasebiyle ilçenin bir Tarım Lisesi ihtiyacı olduğundan bahseden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın bu talebi anında karşılık buldu. Milli Eğitim Bakanı Özer Fatsalıların bu isteğini konuşma yaptığı kürsüden de açıklayarak anında ihale sürecini başlattıklarını müjdesini verdi.
 
‘İLÇEMİZİN ARTIK BİR TARIM LİSESİ VAR DİYEBİLİRİZ’
Milli Eğitim Bakanı AK Parti Ordu Milletvekili ve Aday Profesör Doktor Mahmut Özer'in taleplerine anında  olu mlu cevap vermesi üzerine teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, “Benim eski bir ziraat mühendisi olmam hasebiyle ilçemizin bir Tarım Lisesi olduğu konusunu Sayın bakanımıza arz ettik ve Sayın bakanımız konuyla yakından ilgilenerek hemen ihale süreci ile ilgili talimat verdi. Sayın bakanımıza Fatsa halkı adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın bakanımızın Ordu ilimizden milletvekili adayı gösterilmesinin ne kadar doğru olduğunu burada bir kez daha anlamış olduk.  Sayın Bakanımız Fatsa'ya ihtiyaç olan yerlere başka okulların gelmesine de vesile olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz ”dedi.


Köksal ÖNER