CHP Milletvekili Adaylarından Çarşamba Ticaret Borsası'na ziyaret

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Murat Çan ve 6. Sıra Adayı Suat Yıldız Çarşamba Ticaret Borsası'na (ÇTB) ziyaret gerçekleştirdi

Beraberinde CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gökhan Can, Kartal Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Şefik Özdemir, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükçü, Gelecek Partisi İlçe Başkanı İdris Sel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Zekai Sabancı’nın da yer aldığı heyetle ÇTB’yi ziyaret eden Çan ve Yıldız’a ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Yılmaz tarafından Borsanın yürüttüğü çalışmalar, Samsun ve Çarşamba’da gerçekleşen ticari faaliyetler ile ilgili bilgiler verildi. Ziyarete ÇTB heyetinden, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Genel Sekreter Sercan Yaşar, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Yaralı, Mehmet Çalışkan ve Hüseyin Işık, Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Üyesi Mert Erdönmez iştirak etti. 

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Samsun ve ilçelerinde seçim çalışmaları yürüten heyeti ağırlayan Toraman, “Ülkemizde gerçekleştirilecek genel seçimlerde şehrimizi temsil eden tüm adaylarımıza ve tüm partilere kapımız açıktır, şehrimizi ve milletimizi temsil etmeye aday olan milletvekili adaylarına başarılar diliyorum, Samsun Karadeniz’in incisidir, Samsun’u temsil etmek Karadenizi temsil etmektir” dedi.

Samsun için yapılacak çalışmalar hakkında Meclis Başkanı Toraman’ı bilgilendiren Murat Çan, Samsun’un sorunları ile ilgilenmek için tüm mücadeleyi verdiklerinin altını çizerek “Samsun ve ilçelerimiz için sözler verdik, bunları yerine getirecek, şehrimizi çok güzel günlere kavuşturacağız, tüm şehirlerin sorunlarını çözen asli temsilcileri seçilmiş Milletvekilleridir. Bir Milletvekili adayı olarak şehrimin tüm sorunları ile ilgilenerek Millet Meclisinde bu sorunları dile getirecek, her zaman ulaşılabilir olacağım” ifadelerine yer verdi. 

Çan, Ekim ayında gerçekleştirilen borsa organ seçimleri sonucunda dördüncü kez başkanlığa gelen ve şehir dışında olması sebebiyle ziyarette bulunamayan Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a tebriklerini ileterek, Borsa meclisine çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toraman, Murat Çan ve Suat Yıldız’a 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başarılar diledi. Okan ARALAN