Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz'den sanayi ziyareti

TAKİP ET

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz seçim çalışmaları kapsamında Havza Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek burada sanayi esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gece gündüz aralıksız olarak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e sanayi ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Uysal, MHP İlçe Sekreteri Muammer Düzgün, MHP’li yöneticiler, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, İsmail Kurkmazlı, Hasan Kaya, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları  ve ülkücü gençler eşlik ettiler..

15 yıllık göreve boyunca Havza merkezde alt yapı sorununu çözdüklerini, yollar, parklar, bahçeler, doğalgaz çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden İkiz sözlerine şunları ekledi: "Avrupa usulü yollarla, parklarıyla bahçeleriyle Havza altyapısını 15 yılda tamamladı. 81 mahallemizde eksikliklerimiz var. Önümüzdeki 5 yılda bu eksiklikleri gidereceğiz. 15 yıl önce faaliyete geçen Kevser Parkı 20 bin metrekare alanda. Orayı 5 bin metre kare daha genişleteceğiz. Mehmetçik Meydanı'nı da altı otopark olacak şekilde Samsun merkezdeki Cumhuriyet Meydanı gibi yapılacak. Havza şehir merkezinden geçen Tersakan ve Hacıosman ırmağımız var. Bunların ıslahlarıyla ilgi çalışmaları 20 yıl önce başlamıştık. Sebahattin Özdemir bey de devam ettirdi.  Şu anda temel atma aşamasına gelindi. Önemli ilerlemeler kaydedildi. Önümüzdeki 5 yılda yapılacak çalışmayla hem sel ve taşkınları önlenecek hem de etrafı güzelleştirilecek. Burada yapılacak olan sanayi köprüsü sanayimize ckatkı sağlayacak. Önümüzdeki  yıl ilçemiz için var gücümüz ile çalışacağız."

 








havza hava durumu havza genelgesi havza havza genelgesi tarihi havza nedir