Demir'in 'Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü' Mesajı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkani Mustafa Demir' 'Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü' münasebetiyle mesaj yayınladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkani Mustafa Demir’ ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümü’ münasebetiyle yayınladığı mesaj şöyledir;


10 Nisan 1845’te teşkilat olarak kurulan ve 178 yıldır milletinin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatı, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

“Türk Polisi” gücünü hukuktan alarak mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışan, fedakarca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ile barış ortamının korunması gibi toplum nezdinde çok önemli görevler üstlenmiştir. Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımın tam olduğunu, polis teşkilatımız ile her zaman gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası vesilesiyle ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyorum. diye konuştu.

Şila KURUMAHMUTOĞLU