Fatsa Belediyesinden Bayramlaşma

TAKİP ET

Fatsa'da Kent Bayramlaşması sonrası İlçe Kaymakamı Avni Kula, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar nöbetleri dolayısıyla bayram iznine çıkamayan resmi kurumlardaki personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

"BAYRAMLARINI KUTLADILAR"


Kaymakam Avni Kula, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilk ziyaretlerini İlçe Jandarma Bölük Komutanlığından başladılar ve daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa İtfaiye Grup Amirliği ve Fatsa Huzurevi'ni ziyaret ettiler. Bayram ziyareti Fatsa Belediyesinde son buldu.
Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Fatsa kaymakamı Avni Kula resmi kamu, kurum kuruluşlarında nöbetleri nedeniyle bayram iznine çıkamayan personellerin ve Huzur evindeki yaşlıların  bayramlarını kutladıklarını belirterek, Güzel bir bayram geçiriyoruz nice bayramlara ulaşmayı Cenabı Allah herkese nasip etsin." dedi.


"DAHA GÜZEL GÜNLERDE BULUŞMAK ÜMİDİYLE"


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise resmi kurumlarda görevleri başında bayram geçiren personellerin bayramlarını kutlayarak, "Huzur evinde konaklayan çok değerli büyüklerimizi ziyaret ettik ve ellerini öperek bayramlarını kutladık. Kıymetli büyüklerimizin ne sorunu olursa her zaman emrindeyiz. Rabbim daha güzel günlerde huzurlu bir bayram geçirmeyi hepimize nasip eylesin." şeklinde konuştu.