Havza PROGEL hayatlara dokunmaya devam ediyor

TAKİP ET

Havza PROGEL kuruluş amaçları doğrultusunda hayatlara dokunacak proje hazırlıklarına devam ediyor.

Proje çalışmaları kapsamında Havza PROGEL Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ahmet Dikmen toplumun dezavantajlı guruplarından hükümlü ve denetimli serbestliğe tabi hükümlülerinin hayata tutunmalarına yardımcı olacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ve Samsun Denetimli Serbestlik Müdürü Şaziye Ateş’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde hükümlü ve denetimli serbestliğe tabi hükümlülerinin hayata tutunmalarına yardımcı olacak olan ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında hazırlanabilecek projeler ve faaliyetler değerlendirildi.

Havza PROGEL Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ahmet Dikmen ziyaretler sonrası yapmış olduğu açıklamada; “Havza PROGEL olarak toplumun her kesimine dokunacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde toplumun dezavantajlı guruplarından hükümlü ve denetimli serbestliğe tabi hükümlülerinin hayata tutunmalarına yardımcı projeler hakkında değerlendirmeler bulunduk. İnşallah bölgemize ve bölge insanımıza faydalı projeleri bölgeye kazandıracağız.”dedi.

progel progel nedir