Kavaklılar iftar sofrasında buluştu

TAKİP ET

Kavak Dernekler Federasyonunun (KA-DEF) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Kavaklıları bir araya getirdi

Program, Samsun İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda selamlama konuşması yapan KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin, misafirlerine davetlerine icabet etmelerinden dolayı teşekkür ederek yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da yaptığı konuşmasında, KA-DEF Yönetimini düzenledikleri programdan dolayı kutlayarak, bu tür sosyal etkinliklerin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini arttırdığını söyledi.
Etkinlikte söz alan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ta düzenlenen program için KA-DEF Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Program, belediye başkanları ve çeşitli partilere mensup milletvekili adaylarının misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.
Programa ayrıca, siyasi partilerin başkan ve milletvekili adayları, muhtarlar, STK'ların başkan ve temsilcileri, Kavaklı derneklerin bakan ve yönetimleri ile Samsun ve Kavak'tan gelen çok sayıda Kavaklı vatandaş katıldı. İHA