Milletvekili Köktaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında, "Aziz Milletimiz, Kıymetli hemşehrilerimiz; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın buruk da olsa manevi sevincini milletçe hep birlikte yaşıyoruz.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin.

Milletçe yüreklerimizi yakan, asrın felaketi olan deprem afetinde kaybettiğimiz canlarımızın acısıyla girdiğimiz Ramazan Bayramı'nda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde üzüntülerimizi paylaşarak atlatacak yaralarımızı hep birlikte saracağız.

Ülkemizi yasa boğan asrın felaketinin ilk anından itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devletimiz tüm kurumlarıyla, belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, gönüllülerimiz ve hayırseverlerimizle tam kadro deprem bölgesinde sahadadır.

Ülkemiz bu büyük felaketin üstesinden de gelerek, hedeflerine doğru ilerlemeye devam edecektir.

Yeter ki biz birliğimizden, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden ödün vermeyelim.

Dostluk ve kardeşliği güçlendirdiğimizde Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel ve zorluk yoktur.

Bu anlamda Rabbim'den içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum.

Bu düşünceler içinde; başta şehit aileleri, gazilerimiz ve onların yakınları olmak üzere, aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bayramımız mübarek olsun."diye konuştu.

Şila KURUMAHMUTOĞLU