Mizalle Samsun Lovelet AVM'de!

TAKİP ET

Kadın giyim sektörünün güçlü temsilcisi Mizalle, 14 Nisan Cuma günü Samsun Lovelet AVM'de açacağı yeni mağazası ile modern ve sürdürülebilir tasarımlarını müşterileri ile buluşturuyor

Türkiye’nin her iline ulaşmaya devam eden Mizalle, şimdi yeni mağazası ile Samsun’daki müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Mizalle Hakkında

Mizalle, 2018 yılı Haziran ayında, moda sektöründe fark oluşturmak için kurulan bir markadır. E-ticaret satışıyla marka yolculuğuna başlayan Mizalle, 2022 yılında girdiği mağazalaşma sürecine, yurt içi ve yurtdışında 2022 sonunda 25 mağazaya ulaşmış olup, 2023 yılsonunda farklı lokasyonlara açacağı mağazalar ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemektedir.

2022 yılında ilk yurtdışı mağazasını Azerbaycan’da açan Mizalle, Balkan ükeleri, Avrupa ve Körfez ülkelerinden yoğun istek almaktadır ve birçok ülkeye ihracat yapmaya devam etmektedir. Mizalle, sanal ve fiziki mağazalarda deneyimli kadrosu ve yenilikçi yapısı ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda hızla büyümüş, modern çizgilerin ve şıklığın temsilcisi olmuştur.

Kadınlar arası evrensel kapsayıcılık ve dayanışma ruhu Mizalle Koleksiyonlarına ilham vermektedir. Her bedende, her renkte, her dilde kadının güçlü duruşundan esinlenen Mizalle, kadınların hayatın içerisindeki dinamikleri ve sağlam duruşundan ilham alarak, her bedende kadının kendini mutlu, güzel ve rahat hissedeceği kıyafetler tasarlayarak sevilen özgün koleksiyonlara imza atmaktadır.

Koleksiyonlarında özenle seçilmiş sürdürülebilir doğal kumaşlar ile hazırlanan zamansız parçaları bir araya getiren Mizalle, gündüzden geceye hızlı adapte olabilen ve aynı zamanda tek mevsime değil, değişen mevsimlere uyum sağlayarak şekilde çevreci, doğa dostu ve trend ürünler sunmaktadır. Koleksiyonlarında sade parçalara özenli detaylar ekleyerek daha az kaynak kullanımı sağlarken minimalist görünüm ile gücünü sürdüren tasarımları birleştirmektedir.

Mizalle, geniş ürün yelpazesi ve kalitesi ile tüketici mutluluğunu en üst seviyede tutmayı amaçlamaktadır. Global bir düşünce akımı olan “kapsayıcılık” ilkesi ile bütün kadınlara ulaşarak kaliteli, öncü, global trendlere hızlı bir şekilde adapte olan bir marka haline gelerek yolculuğuna devam edecektir.

Mizalle’in gelecekteki stratejik hedefi, sürdürülebilir rekabet eden bir avantaj kazanmaktır. Bu anlayış ile yerel ve global pazarlarda, sürekli olarak değişen tüketici isteklerine cevap veren ve zamana uygun olan, çağa uygun yenilikleri bünyesinde taşıyan bir marka haline gelerek markanın büyüme eğrisini yukarıya taşımak hedefi içinde yoluna devam edecektir.  Nesrin HOCAOĞLU