Tekkeköy'de Cevat Öncü ve Özcan Büyük coşkusu

TAKİP ET

Yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Özcan Büyük, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekkeköy İlçe Teşkilatı’nın Aşağıçinik mahallesinde  düzenlediği açık hava toplantısı büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Açık hava toplantısı mitinge dönüşürken, Öncü ile Büyük miting alanına halay çekerek girdiler. Büyük coşku yaşayan partililer ve vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Özcan Büyük iddialı olduklarını vurguladılar. CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ‘Seçimi kazanacağız. Biz kazanırsak siz kazanacaksınız,  hepimiz kazanacağız, Samsun kazanacak’ dedi.

‘Adil, şeffaf, ulaşılabilir bir yönetim anlayışı’

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 17 ilçe de de iddialı olduklarına işaret eden Öncü, Samsun’un her alanda öncü şehir, örnek şehir olması için çalışacaklarına vurgu yaparak ‘Samsun 1970’li yıllarda gelişmişlikte 16. sırada idi bugün 46. sırada. Samsun’u turizm kenti yapacağız, sağlık kenti yapacağız, tarım kenti, eğitim kenti yapacağız. Adil, şeffaf, ulaşılabilir yönetim anlayışını,  Sosyal Belediyecilik anlayışını getireceğiz. Tarımı, çiftçilerimizi destekleyeceğiz. Çiftçilerimize ürettikleri ürünleri için alım garantisi vereceğiz. Suyun fiyatını yarı yarıya indireceğiz. İnsan sağlığı herşeyden önce gelir. Samsun’un Tekkeköy’ün yaşanabilir bir şehir olmasını sağlayacağız. Sağlıksız sanayiyi ortadan kaldıracağız ’ dedi. CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Özcan Büyük’te, Tekkeköy’de fabrikalar kurarak iş alanları açacaklarına, Tekkeköy’de hayata geçirecekleri projelerle Tekkeköy’ün gelişeceğine vurgu yaptı. Aşağıçinik mahallesinden sonra Kahyalı mahallesinde de vatandaşlarla biraraya gelen Öncü ve Büyük, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

chp chp belediye başkan adayları chp izmir adayı chp genel başkanı chp adayları