TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, Ebubekir Uçar Salonu'nda yapılan idman hazırlığıyla başladı. Türk Hava Yolları Antrenman Sahası'nda devam eden çalışmada futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve son vuruş çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın devamında ise taktik organizasyonlar üzerinde duruldu. İdmanın son bölümünde çift kale taktik maç oynandı.

ORKUN KÖKÇÜ VE MUHAMMED ŞENGEZER ÇALIŞMADA YER ALMADI

Ayak parmağındaki ağrıları devam eden Orkun Kökçü ile hafif sakatlığı bulunan Muhammed Şengezer antrenmana katılmadı. Öğle saatlerinde milli takım kampına dahil olan Mustafa Eskihellaç ise takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. A Milli Takım'ın antrenmanını TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz ve TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel de saha kenarından takip etti.

Süper Lig'de galibiyetin getirisi 9,8 milyon liraya çıkacak
Süper Lig'de galibiyetin getirisi 9,8 milyon liraya çıkacak
İçeriği Görüntüle

SON ANTRENMAN YARIN YAPILACAK

Ay-yıldızlı ekip, Fransa karşılaşması öncesindeki son çalışmasını yarın saat 16.00'da Riva'da gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Çalışmanın ardından milli takım kafilesi karayoluyla Kocaeli'ye hareket edecek. Milli futbolcular, saat 21.00'de karşılaşmanın oynanacağı Kocaeli Stadyumu'nda zemin inceleme yürüyüşü yapacak. Maç öncesindeki basın toplantısı ise Teknik Direktör Vincenzo Montella ve bir milli futbolcunun katılımıyla saat 20.15'te Kocaeli Stadyumu'nda düzenlenecek.

Kaynak: EN SON HABER