Canik Belediye Meclisi Ekim Ayı Açılış Toplantısı, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçede yapımı süren projeler ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler paylaşan Başkan Sandıkçı, “Borçsuz belediye unvanımızla yola devam ediyor, yeni eser ve hizmetleri ilçemize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

140 Milyon TL’lik Macera Parkı Yatırımı

Başkan Sandıkçı, 140 milyon TL yatırım değeriyle Karadeniz Bölgesi’nin en büyük macera parkı olacak Canik Macera Parkı’nın yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü açıkladı. Sandıkçı, “Karadeniz Bölgesi’nin en büyük macera parkı olma özelliğiyle ailelerimizi, gençlerimizi ve maceraseverleri ağırlayacağımız Canik Macera Parkımızla, ilçemizin turizmden aldığı payı yukarıya taşıyacağız. 140 milyon Türk lirası yatırım değeriyle yeni bir cazibe merkezi daha hayata geçireceğiz. Yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerimizi ağırlarken bölge turizmine katkılar sunacağız” dedi.

 

LÖSEV’den Samsun’da lösemili çocuklara yeni yıl kutlaması
LÖSEV’den Samsun’da lösemili çocuklara yeni yıl kutlaması
İçeriği Görüntüle

“1 TL kredi kullanmadan ilçemizi ileri taşıyoruz”

Belediyenin borcunun olmadığını vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin geleceğine değer katan eser ve hizmetleri ilçemize kazandırıyor, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Her alanda güçlü bir Canik hedefiyle çalışıyor, planlı ve emin adımlarla yola devam ediyoruz. Yeni projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırırken borcumuz yok, 1 Türk lirası kredi kullanmadık. Yüksek mali disiplin, koordinasyonlu çalışma ve kararlı adımlarla ilçemizi ileriye taşımayı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve ilgili konuların komisyonlara sevk edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Canik Belediyesi Bülten