Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’te düzenlenen “Kütüphanede Kuşak Buluşmaları” programının gençlerle deneyim paylaşımını sürdürdüğünü açıkladı.
Canik Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında bu hafta, Canik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Eyüp Bilici gençlerle bir araya geldi. Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide Bilici, Türk Polis Teşkilatı ve polislik mesleğine dair tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

POLİSLİĞE DAİR MERAK EDİLENLER YANITLANDI
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, polislik mesleğine dair merak edilen sorular da yanıtlandı. Etkinlikte, mesleki deneyimlerin aktarılmasıyla gençlerin kariyer planlamalarına katkı sağlanması hedeflendi.
Canik Belediyesi’nin kültürel ve eğitsel faaliyetleri kapsamında düzenlenen “Kütüphanede Kuşak Buluşmaları” programının önümüzdeki haftalarda da farklı konuklarla devam edeceği belirtildi.





