Samsun’un Çarşamba ilçesinde kültür ve edebiyat dolu günler başlıyor. Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Çarşamba Kitap Fuarı, geniş katılım ve zengin içeriğiyle kitapseverleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Samsun'da kayıp kadın su kuyusunda ölü bulundu!
Samsun'da kayıp kadın su kuyusunda ölü bulundu!
İçeriği Görüntüle

100’den Fazla Yazar, 70’ten Fazla Yayınevi

Fuar kapsamında 100’ün üzerinde yazar ve 70’ten fazla yayınevi Çarşamba’da okuyucularla buluşacak. Söyleşiler, imza günleri ve çeşitli kültürel etkinliklerle her yaştan ziyaretçiye hitap eden dolu dolu bir program sunulacak.

“Kültür ve Edebiyatın Buluşma Noktası”

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, fuarın ilçede önemli bir kültürel etkinlik haline geldiğini belirterek, "Kültür ve edebiyatın buluşma noktası Çarşamba 8. Kitap Fuarı ile birbirinden değerli yazarlar, söyleşiler, imza günleri ve çeşitli etkinlikleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" dedi.

Tüm Kitapseverlere Davet

Başkan Dündar, 7’den 70’e herkese hitap eden fuara tüm vatandaşları davet ederek, etkinliğin ilçede kültürel yaşamı daha da zenginleştireceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ