TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2026 Dünya Kupası’nın TRT’den yayınlanacağını açıkladı. Sobacı, TRT’nin uzun yıllardır Dünya Kupası yayın geleneğini sürdürdüğünü belirtti ve futbolseverleri bu heyecanlı mücadeleleri TRT farkıyla izlemeye davet etti.

Turnuva tarihleri ve maç programı

ABD, Kanada ve Meksika’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2026 Dünya Kupası, 11 Haziran’da başlayacak ve final maçı 19 Temmuz’da oynanacak. A Milli Takım’ın grup aşamasındaki maçları ise 14 Haziran’da Avustralya ile Vancouver’da, 20 Haziran’da Paraguay ile San Francisco’da ve 26 Haziran’da ABD ile Los Angeles’ta oynanacak.

Türkiye’nin 24 yıl sonra Dünya Kupası heyecanı

Milli takımın 24 yıl aradan sonra turnuvaya dönmesi futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Türkiye’nin tüm maçları ve turnuvadaki önemli karşılaşmalar, TRT ekranları üzerinden izlenebilecek ve taraftarlar milli takımın performansını canlı olarak takip edebilecek.

SON DAKİKA: İstanbul'da deprem!
SON DAKİKA: İstanbul'da deprem!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ