“Aşk Tesadüfleri Sever” serisinin merakla beklenen üçüncü filmi için hazırlıklar sürüyor. Yönetmen koltuğunda yine Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu proje, serinin ilk filmine bağlı bir hikâyeyle izleyici karşısına çıkacak.

Filmin çekimleri 7 Temmuz Salı günü İstanbul’da başlayacak. Beş haftalık çekim programının ardından ekip, 7 Ağustos Cuma günü Ankara’da set çalışmalarını tamamlayacak. Yapımın 20 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.

Filmin başrolünde Mehmet Günsür yer alırken, başarılı oyuncu Devrim Özkan da projede önemli bir karaktere hayat verecek. Özkan, organ bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla fotoğraf sergisi düzenleyen reklamcı Mavi karakterini canlandıracak.

Hikâyede Mavi’nin yolu, sevdiği kadının kalbiyle yaşamını sürdüren Özgür karakteriyle kesişecek. Özgür karakterine ise Mehmet Günsür hayat verecek. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncuları Mehmet Günsür ve Devrim Özkan, okuma provası öncesi gerçekleştirilen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Filmde flashback ve rüya sahnelerinde Belçim Bilgin de yer alacak. Kadroda ayrıca Ayda Aksel ile Serkan Altunorak da bulunuyor. Usta oyuncu Ayşe Arman ise projeye konuk oyuncu olarak dahil olacak.

Yorumlar