İnci Taneleri dizisinin 3. sezon hazırlıkları sürerken kadroda hareketlilik yaşanıyor. Yönetmen değişikliği sonrası hikâye zaman atlaması olmadan devam ederken, dört oyuncunun sezon bölümlerinde yer almayacağı açıklandı.
İnci Taneleri dizisinde yeni sezon öncesi kadro hareketliliği sürüyor. Yılmaz Erdoğan imzalı dizinin üçüncü sezon hazırlıkları netleşirken, projeden dört oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi. Daha önce yaşanan vedalarla birlikte dizideki ayrılık sayısı altıya yükseldi.
Yeni sezon ilk tanıtımı yayınlanan dizinin 3. sezon çekimlerinin 5 Ocak haftasında başlaması planlanıyor. 15 Mayıs’ta ekrana gelen 44. bölümüyle ikinci sezonunu tamamlayan yapım, ekipte yer alan oyuncuların Netflix için çekilecek 8 bölümlük “Organize İşler: Karun Hazinesi” dizisi nedeniyle yaklaşık sekiz ay ara verecek. Bu sürecin ardından dizinin yeniden Kanal D ekranına dönmesi bekleniyor.
Yeni sezonda yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Yapım ekibinden gelen bilgilere göre üçüncü sezonda zaman atlaması olmayacak ve hikâye kaldığı yerden devam edecek. İlerleyen bölümlerde iki yeni karakterin diziye dahil olacağı belirtilirken, mevcut kadrodan dört oyuncunun daha projeye veda edeceği kesinleşti.
Ayrılan isimler arasında Piraye’nin kardeşi Tayfun’u canlandıran Özgün Çoban, Aleyna karakterine hayat veren Gözde Gürkan, Cenk rolündeki Bekir Aksoy ve Sibel karakterini oynayan Begüm Atak yer alıyor. Bu dört ismin üçüncü sezon bölümlerinde ekrana gelmeyeceği bildirildi.
Daha önce Aytek Sayan ve Ülkü Hilal Çiftçi’nin ayrılığıyla gündeme gelen dizide, son gelişmelerle birlikte kadroda önemli bir yenilenme yaşanacağı görülüyor. Yeni sezonun hem hikâye akışı hem de yeni karakterlerle izleyiciye farklı bir dinamizm sunması hedefleniyor.