Oyuncu Devrim Özkan’ın yeni projesiyle ilgili kulis bilgileri ortaya çıktı. Son olarak Yeraltı dizisinde Ceylan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Özkan’ın, sevilen film serisi Aşk Tesadüfleri Sever’in üçüncü filminde yer alacağı konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği romantik serinin yeni halkasında Devrim Özkan’ın Mavi karakterini canlandırması planlanıyor. Film, ilk hikâyenin devamı niteliğinde olacak.

Serinin ilk filminde sevdiği kadının kalbiyle yaşamaya devam eden Özgür karakterinin hikâyesi yeni filmde farklı bir aşkla yeniden şekillenecek. Mehmet Günsür’ün hayat verdiği Özgür’ün bu kez başka bir duygusal yolculuğa çıkacağı anlatı beyazperdeye taşınacak.

Edinilen bilgilere göre proje için Devrim Özkan’a geçen yıl da teklif götürüldü. Ancak o dönemde Çift Kişilik Oda dizisinde rol aldığı için oyuncu projede yer alamadı. Yapım ekibinin bu yıl Özkan’a yeniden teklif götürdüğü ve görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.

Romantik hikâyesinin yanı sıra organ bağışının önemine de dikkat çekecek filmde Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Ayda Aksel ve Serkan Altunorak gibi deneyimli isimler de kadroda yer alacak. Çekimlerin planlanan takvimde ilerlemesi halinde Aşk Tesadüfleri Sever 3’ün 20 Kasım’da vizyona girmesi hedefleniyor.

Yorumlar