Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ, Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek görme engelli bireylerle buluştu, taleplerini ve günlük yaşamdaki sorunlarını dinledi.
DESTEĞİNİ ALIYORUZ
Görüşme sırasında Tümgeneral Alâ, dernek üyeleriyle tek tek sohbet ederek onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdi. Dernek Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, Tümgeneral Alâ’nın desteklerinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Kendisiyle belirli aralıklarla iletişim hâlindeyiz. Zaman zaman görüşerek gerekli desteğini alıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret kapsamında Başkan Gürbüz, Tümgeneral Alâ’ya teşekkür plaketi sunarken, Tümgeneral Alâ da dernek başkanına bir şilt takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.






