“Diva” olarak tanınan Bülent Ersoy, şahsi sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlar yaptı. Bir takipçisinin talebi üzerine “kendisine acıdığını” belirten Bülent Ersoy, 16 bin TL gönderdiğini kaydetti. Parasını “hemen” geri isteyen Bülent Ersoy, “bu gece o para hesabıma yatacak” dedi. Paylaşımlarında gönderdiği paranın dekontlarına da yer veren Ersoy’un; 10 bin TL ve 6 bin TL şeklinde 2 parça halinde toplam 16 bin lira gönderim yaptığı görüldü. Ünlü sanatçı, Instagram üzerinden yaptığı gönderileri bir süre sonra sildi.

Bülent Ersoy Instagram Takipçisine “Acıdı” 16 Bin TL Verdi, “Bu Gece Geri Gönder” Dedi!

Bülent Ersoy’un Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Berkay Tuncer beyefendi, dekontlarıyla da sabit olduğu üzre talebiniz üzerine şahsınıza gönderilmiş bu paraları bu gece acilen hesabıma geri göndereceksiniz. Benden yalvar yakar istediğiniz, yoksa tefeciden büyük faizlerle alacağım diyerek, sadece insani duygularla acıdığım için size göndermiş olduğum bu 16 bin TL hesabıma yatacak.”

Bu paylaşımının ardından gönderdiği paralara dair dekontları da yayımlayan Bülent Ersoy’un; 2 parça halinde 16 bin lirayı gönderdiği görüldü. Her 2 ödemenin de 23 Temmuz itibariyle mobil bankacılık şubesi kullanılarak gerçekleştirildiği görülürken, Bülent Ersoy’un aradan 5 gün geçmişken parasını geri istemesi dikkat çekti.

En güncel magazin haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Gönderileri Sildi, Açıklama Yapılmadı!

Bülent Ersoy’un yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından ilgiyle ve şaşkınlıkla karşılanırken, bir süre sonra silindiği görüldü. Bununla birlikte, Bülent Ersoy’un sosyal medya hesaplarından konu hakkında farklı bir açıklama yapılmadı.

Bülent Ersoy’un Para Gönderdiği Berkay Tuncer Kimdir?

Yaşanan gelişmelerin ardından, on binlerce sosyal medya kullanıcısı, Diva Bülent Ersoy’un para gönderdiği Berkay Tuncer’in kim olduğunu sorgulamaya başladı. Ersoy2un paylaşımında ismi geçen ve 16 bin TL’lik ödeme alan kişinin Ersoy ile tanışıklığı olan biri mi, yoksa bir takipçisi mi olduğu bilgisine şu ana kadar ulaşılamadı.

Kaynak: ŞİLA KURUMAHMUTOĞLU