Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı yeni sosyal tesislerinde Cumhuriyet Bayramı heyecanını vatandaşlarla paylaşıyor. Vali Tavlı ve Başkan Halit Doğan Petek Genç ve Yalı Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek gençlerle sohbet etti, taleplerini dinledi. Modern tasarımı ve geniş hizmet alanlarıyla dikkat çeken tesisler, kısa sürede şehrin yeni buluşma noktaları haline geldi.

Resim

GENÇLER HEM DERS ÇALIŞIYOR HEM EĞLENİYOR

Petek Genç Sosyal Tesisi, özellikle gençlerin yoğun ilgisini çekiyor. Öğrenciler burada ders çalışırken aynı zamanda keyifli vakit geçiriyor. Şehrin merkezinde konumlanan tesis, gençlere dinlenme ve sosyalleşme imkânı sunuyor.

Samsun Milletvekili Karaman'dan Kurban Bayramı mesajı
Samsun Milletvekili Karaman'dan Kurban Bayramı mesajı
İçeriği Görüntüle

Resim

CUMHURİYET BAYRAMINA ÖZEL %29 İNDİRİM

Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları kapsamında, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm sosyal tesislerde %29 indirim uygulanıyor. Vatandaşlar, hem kaliteli hizmetten yararlanıyor hem de Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşıyor.

Resim

Kaynak: BURAK ALTINTAŞ