Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla 3 ilçede bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

3 İLÇEDE ÇALIŞMA YAPILDI

Ayvacık ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen NARKO-YETİŞKİN faaliyetinde, 34’ü anne ve anne adayı olmak üzere toplam 63 kişiye uyuşturucuyla mücadele ve bilinçlendirme eğitimi verildi. Canik ilçesinde gerçekleştirilen NARKO-NOKTA faaliyetinde vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışması yapılarak 1200 kişiye ulaşıldı. İlkadım ilçesinde bir eğitim kurumunun konferans salonunda düzenlenen NARKO-YETİŞKİN faaliyetinde ise 75 kişiye uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim verildi.

Samsun'da AK Partili meclis üyesi istifa etti: İşte gerekçesi...
Samsun'da AK Partili meclis üyesi istifa etti: İşte gerekçesi...
İçeriği Görüntüle

1338 KİŞİ BİLGİLENDİRİLDİ

Gerçekleştirilen 3 ayrı etkinlik kapsamında toplam 1338 kişiye NARKO-REHBER ve NARKO-NOKTA faaliyetleri çerçevesinde UYUMA ve NARVAS projeleri hakkında bilgi aktarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ