Futbolun kara cumasının ardından hakemler ikiye bölündü!
Futbolun kara cumasının ardından hakemler ikiye bölündü!
İçeriği Görüntüle

Samsun’da Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyeleri, toplumsal dayanışmanın örneğini sergiledi. TEMAD Samsun Şube Başkanı Tanju Arat, Asarcık ilçesi Akyazı Mahallesi Eyüpoğlu mevkiinde yaşayan Dursun Gonca’nın yürüme zorluğu yaşadığını tespit etti. Arat’ın girişimleriyle gerekli sponsor desteği sağlanarak Gonca’ya tekerlekli sandalye desteği ulaştırıldı.

Tekerlekli sandalye evine teslim edildi

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle günlük yaşamında hareket etmekte zorlanan Dursun Gonca’ya, temin edilen tekerlekli sandalye bizzat evine götürülerek teslim edildi. Destek sayesinde Gonca’nın yaşam kalitesi ve bağımsız hareket kabiliyeti önemli ölçüde arttı.

Samsun’da sosyal destek ağı genişliyor

TEMAD Samsun Şube Başkanı Tanju Arat, yaptıkları çalışmanın sadece bireysel değil, toplumsal bir farkındalık amacı taşıdığını belirtti. Arat, “Kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak halkımızın her zaman yanındayız” dedi. Ayrıca Samsun Valiliği ile yapılan görüşmeler sonucunda, kent genelinde pilot olarak belirlenen dört mahallede benzer sosyal destek projelerinin hayata geçirileceğini duyurdu.

Kaynak: ŞİLA KURUMAHMUTOĞLU