Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İlkadım Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bir kamyoneti takibe aldı. Yürütülen titiz takip neticesinde söz konusu araç, İlkadım ilçesi sınırları içerisinde durdurularak kontrol altına alındı.
Araç içerisinde yüzlerce kilo kaçak tütün bulundu
Durdurulan kamyonette emniyet ekiplerince detaylı bir arama gerçekleştirildi. Yapılan incelemeler sonucunda aracın kasa kısmında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan toplam 770 kilogram kaçak tütün bulundu. Ele geçirilen kaçak ürünlere polis ekipleri tarafından el konuldu.
Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı
Operasyonun ardından kamyonet sürücüsü, ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, gerekli işlemlerin yapılması ve ifadesinin alınması amacıyla Samsun emniyetine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.





