Samsun’un Çarşamba ilçesinde jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu uyuşturucu maddeyle yakalanan bir kişi gözaltına alındı. Operasyon, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik istihbarat çalışmalarıyla başlatıldı.

Evinde Reçine Esrar ve Marihuana Ele Geçirildi
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, R.D. (60) isimli şahsın havayolu ile ülkeye uyuşturucu madde sokacağı bilgisine ulaştı. Ekipler, narkotik dedektör köpeği eşliğinde şahsın üzerinde ve evinde arama gerçekleştirdi.
Yapılan aramalarda:
- 100 gram reçine esrar
- 5 gram marihuana ele geçirildi.
60 Yaşındaki Şüpheli Gözaltına Alındı

Uyuşturucu maddelerle yakalanan R.D. gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.





