Samsun'un Canik ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 Haziran'da Canik ilçesinde F.B'ye (42) ait iş yerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla çalışma yürüttü.

Pandemi sonrası gözden kaçan hastalık: Uzun süreli kovid
Pandemi sonrası gözden kaçan hastalık: Uzun süreli kovid
İçeriği Görüntüle

İş Yerine Çok Sayıda Mermi İsabet Etti

Edinilen bilgilere göre, F.B.’ye (42) ait iş yerine yönelik saldırıda iş yerinin cam ve kapısına çok sayıda mermi isabet etti. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş kovan ele geçirildi.

Soruşturmada 4 Kişi Gözaltına Alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda, saldırıyı C.Ç. (30), S.K. (21) ile Y.F'nin (31) gerçekleştirdiğini, iş yeri sahibi F.B'nin ise silahla ateş ederek karşılık verdiğini belirledi. Yapılan araştırmalarda, iş yeri sahibi F.B. (42) ile şüpheliler arasında alacak verecek anlaşmazlığı bulunduğu tespit edildi. Olayla bağlantılı 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: AA