Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 5 Aralık Cuma günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Bu sene korkusuz bir takımız, kimseden çekinmiyoruz” diyen Yıldırım, “Çıkacağız, yine kendi oyunumuzu oynayacağız. Kimin ne yaptığı değil, bizim ne yapacağımız önemli. Eğer yine hakem oyunlarına kurban gitmezsek güzel bir maç olacak ve hedefimiz puan ya da puanlar almak. Galatasaray’dan ilk defa puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyoruz
Son üç maçta Beşiktaş, Alanyaspor ve Avrupa’da İzlanda deplasmanında iyi oyun sergilediklerini ancak galibiyetleri kaçırdıklarını belirten Yıldırım, “Şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. İnşallah Galatasaray karşısında galip geliriz. Onların nerede olduğu bizi ilgilendirmiyor” dedi.
Başkan Yıldırım, sezon hedeflerini de hatırlatarak, “Ligde ilk 5, Avrupa’da son 16 dedik. Şu anda ligde 5’inci sıradayız, Avrupa’da grubumuzda lideriz. Evimizde fazla puan kaybetmemize rağmen bu konumdayız, bundan daha iyisi olamazdı. Ali Sami Yen’de şeytanın bacağını kırıp 3 puan ya da en kötü yenilmemek istiyoruz” şeklinde konuştu.






