Samsunspor, Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transferde de hız kazandı. Yüksel Yıldırım liderliğindeki yönetim, kadroya önemli isimler katmak için temasa geçti. Japon sağ bek Riku Handa, Beşiktaş’ın deneyimli ismi Jonas Svensson ve Fenerbahçe’nin yıldız kanat oyuncusu Lincoln Henrique, Samsunspor’un gündeminde öne çıkan isimler oldu.
Riku Handa Transferi İddiaları Japon Basını Tarafından Yalanlandı
Japon futbolcu Riku Handa’nın Samsunspor’a transfer olacağı yönündeki söylentiler, Japonya’dan gelen açıklamalarla şimdilik gerçeği yansıtmıyor. Japon spor medyası Sponichi Annex, Türkiye’den gelen haberlerin doğru olmadığını ve Handa’nın Avrupa planlarında Türkiye’nin henüz yer almadığını duyurdu. Samsunspor yönetimi ise konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Lincoln Henrique İçin Nabız Yoklanıyor
Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Lincoln Henrique için Samsunspor harekete geçti. Hızlı ve dripling becerileriyle tanınan Brezilyalı oyuncunun, Süper Lig’de kalması halinde kırmızı-beyazlıların hücum gücüne katkı sağlaması bekleniyor. Ancak Henrique’nin Fenerbahçe ile devam eden sözleşmesi ve kulübün bonservis beklentisi transferin önündeki önemli engeller olarak duruyor.

Yüksel Yıldırım Yönetimi Transferi Bitirmeye Kararlı
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın, kulübü için kaliteli oyuncu transferi konusunda oldukça istekli olduğu biliniyor. Yönetim, mali dengeleri gözeterek takımın rekabet gücünü artıracak isimleri kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. Önümüzdeki günlerde bu üç ismin transfer durumunda net gelişmeler yaşanması bekleniyor.





