Samsunspor forması giyen orta saha oyuncusu Antoine Makoumbou'nun kırmızı-beyazlı kulüpteki geleceği belirsizliğini sürdürüyor. 24 yaşındaki futbolcunun, Türkiye'deki kariyer safhasının ardından yeniden İtalya'ya dönmeyi arzuladığı iddia ediliyor.
FİNK MEMNUN DEĞİL!
Teknik Direktör Thomas Fink'in oyuncudan memnun olmadığı yönünde basına yansıyan haberler, transfer sürecini daha çetrefilli bir boyuta taşıyor. Bu sırada Avrupa kulüplerinden gelen transfer teklifleri ise 24 yaşındaki futbolcunun değerini artırıyor.
İTALYA'YA SICAK BAKIYOR
Geçmiş dönemde Cagliari formasını terleten Makoumbou, İtalya futbolunu yakından tanıdığı için bu ülkede tekrar sahaya çıkmaya olumlu yaklaşıyor.Samsunspor kulübünün yaşanan bu gelişmeler karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, taraftarlar da oyuncunun geleceğine ilişkin yaşanacak süreçleri yakından takip ediyor.






