Samsunspor'dan ayrılan futbolcu Toni Borevkovic, açıklamalarda bulundu. Türkiye'de bulunduğu süreçte eski takımının tüm sezonunu yakından takip ettiğini belirten deneyimli oyuncu, kulübe dönüş sürecinin detaylarını paylaştı.

DÖNÜŞ SÜRECİNİ ANLATTI

Türkiye'den ayrılma ihtimalinin belirmesiyle birlikte menajerleriyle görüştüğünü ifade eden futbolcu, Vitória'ya geri dönme niyetini hemen aktardığını dile getirdi. Aslında bu kulüpten hiç ayrılmak istemediğini belirten oyuncu, futbol kariyerinin kısa olması sebebiyle fırsatları değerlendirmek zorunda kaldığını kaydetti.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Şartların oluşmasıyla birlikte yeniden eski takımına dönmekten büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan savunma oyuncusu, kulüp kanalındaki açıklamalarını şu doğrudan alıntıyla sürdürdü:

“Evet, fırsat ortaya çıktığında her şey çok hızlı gelişti, çünkü o sırada Türkiye’deydim. Türkiye’den ayrılma ihtimalim olduğunu hissettim. Menajerlerimle konuşuyordum ve hemen şunu söyledim: Eğer Vitória’ya dönme imkânım olursa, bu benim ilk tercihim olur, çünkü aslında buradan hiç ayrılmak istemedim. Burada çok mutluydum, ama bir futbolcunun kariyeri kısa olduğu için fırsatları değerlendirmeliyiz. Bu yüzden ayrıldım, ama şimdi fırsat ortaya çıktığında ilk tercihim Vitória olduğuna karar verdim. Bu süreç gelişmeye başladığında çok memnun oldum, çünkü bunun gerçekleşeceğini anladım. Sonra buraya geldiğimde de geri döndüğüm için her zaman çok mutlu oldum. Casa Pia maçından önce stadyuma gittiğimde, o atmosfer ve taraftarların bana gösterdiği sevgi karşısında başından itibaren tüylerim diken diken oldu, çünkü bunu hissetmeyi çok özlemiştim.”

Karadeniz derbisinde bilet satışları devam ediyor
Karadeniz derbisinde bilet satışları devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: ŞİLA KURUMAHMUTOĞLU