Samsunspor’un yeni transferi Jaurès Assoumou, kırmızı-beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda genç oyuncu, teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla çalıştı.

Samsunspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü
Samsunspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü
İçeriği Görüntüle

Kırmızı-Beyazlı ekip, Assoumou ile 4+5 yıllık sözleşme imzalayarak anlaşmayı resmileştirmişti. İlk antrenmanında istekli ve enerjik görüntü veren Assoumou’nun hırsı, antrenmanın dikkat çeken detayları arasında yer aldı.

TAKIMA KATKISI MERAK EDİLİYOR

Samsunspor, ligde dönüm noktası olarak gördüğü Kocaelispor maçına hazırlıklarını sürdürürken, yeni transferlerinin takıma katkısı merak konusu.

Resim

ATATÜRKLÜ ARMA İLE İLK ANTREMAN

Samsunspor resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Atatürklü Arma ile ilk antrenman. Jaurès Assoumou sahada!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ