Napoli ile Anlaşma Sağlandı: Kiralama Bedeli 1 Milyon Euro

Dünyaca ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş, 26 yaşındaki Jens Cajuste'nin “şarta bağlı satın alma opsiyonlu” kiralık transferi için Napoli ile anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Beşiktaş, İtalyan kulübüne 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.

Opsiyon Şartı: 15 Maç Sonrası Bonservis Zorunluluğu

Bein Sports’un haberine göre, Cajuste'nin Beşiktaş formasıyla 15 resmi maça çıkması durumunda satın alma opsiyonu otomatik olarak devreye girecek. Bu durumda siyah-beyazlı ekip, oyuncunun bonservisini 6.5 milyon euro karşılığında almak zorunda olacak.

Sözleşme Süresi: 1+3 Yıllık Planlama

Jens Cajuste'nin Beşiktaş ile 1+3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Transferin resmiyet kazanması için son detayların tamamlanmasının ardından oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a gelecek.

Geçtiğimiz Sezonun Performansı

2024-25 sezonunu İngiltere Premier Lig ekibi Ipswich Town’da kiralık olarak geçiren Jens Cajuste, 33 maçta forma giydi. İsveçli futbolcu sezonu 1 gol ve 1 asistle tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi