Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, Tekkeköyspor 2025–2026 sezonu Süper Amatör Ligi şampiyonu oldu. Kulüp, 33 yıl aradan sonra gelen bu başarıyla ilçede büyük sevinç yarattı.
Şampiyonluk kutlamalarına Tekkeköy Kaymakamı Enver Hakan Zengince, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Üzeyir Bahadır, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar katıldı. Etkinlikte, hem takım hem de ilçenin bir araya gelerek başarıyı paylaştığı vurgulandı.
"BU ŞEHİR, BU TAKIM, BU TARAFTAR HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
33 yıl sonra gelen şampiyonluk…
Tekkeköy’ümüzün gururu Süper Amatör 2025–2026 Şampiyonu Tekkeköyspor’umuzun bu büyük başarısını hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutladık.
Bu tarihi günde; Kaymakamımız Sn. Enver Hakan Zengince, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanımız Sn. Üzeyir Bahadır, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, şampiyonluğumuzun mimarı kıymetli futbolcularımız, teknik ekibimiz ve büyük Tekkeköy ailemizle hep birlikte aynı heyecanın etrafında kenetlendik.
Bu başarı sadece bir spor başarısı değil; emek, inanç ve birlik ruhunun ortaya koyduğu büyük bir tablodur. Tekkeköyspor’umuza bu gururu yaşatan tüm ekibe yürekten teşekkür ediyorum. Bu şehir, bu takım, bu taraftar her zaman en iyisini hak ediyor.
Birlikte daha nice başarılara...




