Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Rayo Vallecano karşısında kendilerine güvendiklerini ve çeyrek finale çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Ev sahibi avantajının motivasyonlarını artıracağını belirten Fink, sakatlıktan dönen oyuncuların takıma katkı sağlayacağını vurguladı.
Basın toplantısında açıklamalar
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Thorsten Fink, İspanyol rakipleri karşısında kendilerine güvendiklerini söyledi. Fink, "Benim için evimizde veya deplasmanda olması önemli değil. İlk maçı kendi evimizde oynamak bir avantaj. Sonuçta iki karşılaşma oynanacak. Taraftarımızın çok iyi destekte bulunacağını düşünüyorum. Rayo çok iyi bir takım, baskı yapan ekiplerden biri. Bizim de özgüvenimiz yerinde. Kendimize güveniyor ve çeyrek finale kalacağımıza inanıyorum." dedi.
Sakatlık sonrası takım güçleniyor
Fink, sakatlıktan dönen oyuncuların takıma önemli katkı sağlayacağını belirtti. "Emre Kılınç ve Zeki Yavru sakatlığını atlattı. Opsiyon anlamında elimiz güçlenecek. Takım olarak özgüvenimiz yüksek ve iki maçta da iyi bir sonuç almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.





