Resim Yapmak Zihnimi Özgürleştiriyor”
Resim yapmanın kendisi için adeta bir terapi haline geldiğini belirten Köseoğlu, sanatın iyileştirici gücüne dikkat çekiyor:
“Resim yapmak beynimi en hızlı boşaltan şey. O an hiçbir şey düşünmüyorum. Hem sinir sistemimi sakinleştiriyor hem de sonuç odaklı olmaktan kurtarıyor beni. Süreçten keyif almayı ve anda kalmayı hatırladım, çocukluğumdan beri ilk defa.”
Oyunculukla sanatın farklı disiplinler olduğunu ama birbirini beslediğini dile getiren Köseoğlu, duygularını ve düşüncelerini tuval aracılığıyla ifade etmenin çok farklı bir deneyim olduğunu söylüyor.
Kendi Sanat Sitesini Açtı
Hayal Köseoğlu, eserlerini sanatseverlerle daha geniş bir platformda buluşturmak amacıyla kendi internet sitesini de yayına aldı. Bu site üzerinden özgün eserlerini sergileyen Köseoğlu, koleksiyonerler için limitli edisyon çalışmalar ve ilgilenen herkesin ulaşabileceği açık edisyon seçenekleri de sunuyor.
Sanatla kurduğu bu yeni bağın kendisine maddi kazançtan öte ruhsal bir doyum sağladığını belirten sanatçı, bu sürecin onu bambaşka bir noktaya taşıdığını ifade ediyor:
“Kendi yarattığım bir şeyin insanlar tarafından değer görmesi inanılmaz bir his. Bu, insanın zihnini gerçekten özgürleştiriyor. Sanırım kendime yepyeni bir alan açtım ve bu beni çok heyecanlandırıyor.”

İlk Sergi Heyecanı
Hayal Köseoğlu’nun ilk kişisel resim sergisi için hazırlıkları son aşamaya geldi. Sergide hem dijital platformda yer alan eserler hem de daha önce hiç görülmemiş orijinal çalışmalar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Sanata olan ilgisinin çocukluk yıllarına dayandığını belirten Köseoğlu, serginin tarihini ve detaylarını çok yakında sosyal medya hesaplarından paylaşacağını söyledi. Şimdiden büyük merak uyandıran bu sergi, genç sanatçının farklı yönlerini keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.






