Samsunspor’un geleneksel bayramlaşma programı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Programa siyaset ve spor camiasından önemli isimler ile taraftarlar katıldı. Programa Erhan Usta ve İhsan Kurnaz başta olmak üzere çok sayıda davetli, eski futbolcular ve taraftarlar katıldı. Samsunspor cephesinde gözler, hem ligde Avrupa yarışına hem de Türkiye Kupası’ndaki kritik sürece çevrilmiş durumda.
“Hedefimiz Türkiye Kupası’nda final”
Basın mensuplarına konuşan Bilen, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek istediklerini vurguladı. Lig performansına da değinen Bilen, Süper Lig’de kalan maçların kritik olduğuna dikkat çekti.
“Avrupa için mücadele edeceğiz”
Avrupa macerasının sona erdiğini hatırlatan Bilen, buna rağmen takımın Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
Süper Lig’de kalan karşılaşmaların kazanılmasıyla birlikte yeniden Avrupa kupalarına katılım için mücadele edeceklerini söyleyen Bilen, önümüzdeki yıllarda daha güçlü bir Samsunspor’un Avrupa sahnesinde yer alacağını ifade etti.
Bilen, açıklamasında taraftarlara da özel bir parantez açarak, sezonun kalan bölümünde desteklerinin devam etmesini istedi.




