Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan 8 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun yapım süreci başladı.

Okulun yapım süreci ve planlanan çalışmalar ele alındı

Proje kapsamında yüklenici firma sahibi Muhammet Kızılkaya, İnşaat Mühendisi Ümit Türkel ve İnşaat Teknikeri Alperen Arslan, Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette okulun inşaat süreci ve planlanan iş takvimi ele alındı.

Samsun Büyükşehir'den tarıma tam destek!
Samsun Büyükşehir'den tarıma tam destek!
İçeriği Görüntüle

Eğitim Yatırımı İçin Önemli Adım

Özel eğitim alanındaki yatırımların önemine dikkat çeken yetkililer, uzun süredir takip edilen projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Modern ve Güvenli Eğitim Alanı Hedefleniyor

Yapılan açıklamada, yeni okulun özel gereksinimli öğrencilerin daha modern, güvenli ve nitelikli eğitim ortamlarında öğrenim görmelerine katkı sağlayacağı belirtildi.

Kaynak: İHA