Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosikletli kurye ağır yaralandı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda çarpışmanın şiddeti dikkat çekti.

Çarpışma Kavşakta Gerçekleşti
Kaza, sabah saat 09.30 sularında Çiftlik Mahallesi İsmet Paşa Caddesi ile Dr. Kamil Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Bilal D. idaresindeki 55 T 0075 plakalı ticari taksi, bir lokantada kurye olarak çalışan Ertan Ardıç (38) yönetimindeki 40 KG 084 plakalı motosiklete çarptı.

Kurye Yola Savruldu, Durumu Ağır
Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kurye Ertan Ardıç’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ardıç’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Feci kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde taksinin motosiklete çarpması ve kurye sürücünün yola savrulması net şekilde görülüyor. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.