Trendyol Süper Lig: Samsunspor 0 – 0 RAMS Başakşehir
Trendyol Süper Lig: Samsunspor 0 – 0 RAMS Başakşehir
İçeriği Görüntüle

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde alınan üst üste sonuçların ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan camiaya mesaj geldi. RAMS Başakşehir’e sahasında 2-0 mağlup olan ve toplamda 6 maçtır galibiyet alamayan kırmızı-beyazlı ekipte, Başkan Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden taraftara seslendi.

TARAFTARA MESAJ

Yurt dışında bulunduğunu belirten Yüksel Yıldırım, karşılaşmayı El Salvador’da otel odasında takip ettiğini ifade etti. Mağlubiyet nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Yıldırım, camianın kendisine güvenmesini istedi.

SİZLER İÇİN KAHROLDUM

Yüksel Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Maçı otel odamda iş arkadaşlarım ile birlikte seyrettik ve sizler gibi kahroldum. Camiamızın müsterih olmasını istiyorum. Bana güvenin. Bu takımı Şampiyonlar Ligi’nde almadım ama Şampiyonlar Ligi’nde oynarken birlikte destekleyeceğimizin garantisini veriyorum. Bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa imkanlar çerçevesinde yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

MAİNZ MAÇINA ÖZEL PRİM

Konferans Ligi’ndeki son maç öncesi özel bir motivasyon planladığını da açıklayan Yıldırım, programını değiştirerek takımla bir araya geleceğini belirtti. Başkan Yıldırım, şu sözleri kullandı:

“Şimdi hedef Mainz maçı. Latin Amerika’daki iş programımı değiştirdim. Takımımızla birlikte olmak için El Salvador’dan çarşamba sabahı Frankfurt’a uçacağım. Mainz maçı öncesi tüm takımla kenetlenip gerekli uyarıları yaparak bir motivasyon toplantısı yapmayı planlıyorum. Ayrıca bu maçta galip gelip ilk 8’de kupaya devam etmek için takıma özel bir prim açıklayacağım.”

Kaynak: BURAK ALTINTAŞ