Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde görev yapan öğretmen ve yöneticilerin katıldığı 2026 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı başladı. Bakanlık tarafından yayımlanan takvime göre mesleki çalışma faaliyetleri çevrim içi olarak gerçekleştiriliyor.
SEMİNERLER SAAT 08.00'DE BAŞLADI
MEB tarafından yapılan planlama kapsamında eğitim videoları, 29 Haziran Pazartesi günü saat 08.00 itibarıyla Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) platformunda erişime açıldı. Öğretmenler ve okul yöneticileri, belirlenen içerikleri sistem üzerinden takip ederek mesleki çalışma programını tamamlayabilecek.
29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan mesleki çalışma faaliyetleri ÖBA platformu üzerinden çevrim içi yürütülecek, böylece eğitimciler, seminer programına bulundukları yerden katılım sağlayabilecek.
SEMİNERLER NE ZAMAN BİTİYOR?
MEB takvimine göre yönetici ve öğretmenler, "2026 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Semineri"ni 5 Temmuz 2026 Pazar günü saat 23.59'a kadar tamamlayabilecek. Belirlenen süre içerisinde içerikleri tamamlayan eğitimciler, mesleki çalışma programını tamamlamış sayılacak.




