Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yürütülen Narko Alan uygulaması kapsamında, ilçe genelinde uyuşturucu madde ticaretine ve kullanımına yönelik denetimler gerçekleştirildi. Yapılan uygulamada 31 adet sentetik ecza hapı ve 2 adet kesici alet ele geçirildi.

Yakakent’te vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yürütülen uygulama, ilçe merkezindeki çeşitli noktalarda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Şüpheli görülen şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde olarak değerlendirilen 31 adet sentetik ecza hapı ile 2 adet bıçak bulundu.

Ele geçirilen maddelere el konulurken, olayla bağlantılı kişiler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Emniyet yetkilileri, halkın huzurunu tehdit eden uyuşturucu ve suç unsurlarına karşı mücadelenin aralıksız süreceğini vurguladı.

Narko Alan uygulamalarının ilerleyen günlerde farklı bölgelerde de devam edeceği bildirildi

Kaynak: BURAK ALTINTAŞ