Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi, şehit babasının yaşamını kolaylaştırmak amacıyla akülü sandalye desteğinde bulundu. Dernek tarafından teslim edilen akülü sandalye, şehit babasının günlük yaşamında daha rahat hareket edebilmesine katkı sağlayacak.

AKÜLÜ SANDALYE TESLİM EDİLDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik destek çalışmaları kapsamında bu kez bir şehit babasına akülü sandalye ulaştırdı. Dernek Başkanı İsmail Yıldırım, gerçekleştirilen destekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, akülü sandalye sayesinde şehit babasının hareket imkanının kolaylaşacağını ifade etti.

A W791577 01

BAĞIŞLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Derneğe yapılan bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemli bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

CHP Samsun İl Yönetiminde değişiklik! Yeni kadro göreve başladı
CHP Samsun İl Yönetiminde değişiklik! Yeni kadro göreve başladı
İçeriği Görüntüle

“Bizlere emanet edilen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyoruz. Şehit babamıza akülü sandalyesini teslim etmekten dolayı mutluyuz. Bu anlamlı desteğin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz”

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Kaynak: İHA