Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çocukları ve gençleri projeye katılmaya davet ederek başvuruların bugün tamamlanacağını duyurdu.
ÇOCUKLAR VE GENÇLER ÖZEL HEDİYELERLE BULUŞACAK
Proje kapsamında yaz tatilinde çocuklar ve gençler camilerin manevi atmosferinde bir araya gelecek. Programa katılan çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler verilecek. Başkan Sandıkçı, paylaşımında "Sen hâlâ başvuru yapmadın mı?" ifadeleriyle ailelere çağrıda bulunarak, "Haydi Güle Oynaya Camiye Gel" projesiyle çocukların ve gençlerin hem sosyal hem de manevi açıdan desteklenmesinin amaçlandığını belirtti.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN YAPILABİLİYOR
Projeye katılmak isteyenler başvurularını Canik Belediyesi'nin ilgili başvuru platformu üzerinden gerçekleştirebiliyor. Canik Belediyesi, başvuruların bugün saat 23.59 itibarıyla sona ereceğini hatırlatarak çocukları ve gençleri projeye katılmaya davet etti.




