Samsunspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında sağ bek pozisyonuna takviye yapmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kırmızı-beyazlı yönetim, Zeki Yavru'nun takımdan ayrılmasının ardından oluşan boşluğu doldurmak amacıyla İspanya'nın Osasuna takımında forma giyen Fransız sağ bek Valentin Rosier'i kadrosuna katmak istiyor. Karadeniz ekibi, 29 yaşındaki futbolcunun transfer şartlarını görüşmek üzere İspanyol kulübüyle resmi temas kuracak.
ZEKİ YAVRU'NUN YERİNE O İSİM
Samsunspor'da sağ bek pozisyonunda görev yapan Zeki Yavru'nun takımdan ayrılması, yönetim kurulu üyelerini bu bölgeye acil transfer yapmaya yöneltti. Sağ bek rotasyonunu güçlü tutmak isteyen kırmızı-beyazlı idareciler, listenin ilk sıralarına Valentin Rosier'i yazdı. Geçtiğimiz sezon İspanya La Liga'da Osasuna formasıyla 31 resmi karşılaşmada sahaya çıkan Fransız savunma oyuncusu, bu maçlarda takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.
BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYMİŞTİ
Transferi planlanan Valentin Rosier'in Türkiye kariyerinde daha önce Beşiktaş forması giymiş olması, Samsunspor yönetiminin bu futbolcuyu tercih etmesindeki en büyük etkenler arasında yer alıyor. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Türk futbolunu yakından tanıyan 29 yaşındaki sağ bek, uyum sürecini hızlı atlatabilecek bir isim olarak değerlendiriliyor. Samsunspor, tecrübeli oyuncunun Süper Lig deneyimini avantaja çevirerek savunma hattındaki rekabeti artırmayı amaçlıyor.
Daha fazla Samsunspor Haberleri için tıklayınız.





