Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede sürdürülen temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İlçenin daha temiz ve ferah bir görünüme kavuşması için ekiplerin sahada yoğun şekilde çalıştığını belirten Sandıkçı, temizlik hizmetlerinin planlı şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.

Resim

CADDE VE SOKAKLARDA YOĞUN MESAİ

Başkan Sandıkçı, Canik genelinde cadde ve sokakların düzenli olarak temizlendiğini belirterek, yıkama, çim biçme, yabani ot temizleme ve genel temizlik çalışmalarının program dahilinde aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Resim

26 Nisan 2026 Samsun nöbetçi eczaneler
26 Nisan 2026 Samsun nöbetçi eczaneler
İçeriği Görüntüle

"TEMİZ VE FERAH SOKAKLAR İÇİN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ"

Vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşam sürmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Sandıkçı, şu ifadeleri kullandı:

"Canik'te temiz ve ferah sokaklar için gayretle çalışmaya devam ediyoruz.

İlçemizin caddelerini ve sokaklarını özveriyle temizliyor; yıkama, çim biçme, yabani ot temizleme ve genel temizlik çalışmalarımızı program dahilinde ara vermeden sürdürüyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ