Samsun'un Çarşamba ilçesinde geleneksel spor etkinlikleri kapsamında Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenliyor. Hüseyin Dündar, resmi hesabı üzerinden gerçekleştirdiği duyuru ile Çarşamba Geleneksel Rahvan At Yarışları için sürecin resmen başladığını aktardı. Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu ve belediye ortaklığında düzenlenecek olan etkinlik, 28 Haziran 2026 Pazar günü Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilecek.
FEDERASYON VE BELEDİYE İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENİYOR
Bölgedeki geleneksel at yarışlarının hangi kurumların organizesinde yürütüleceği de netlik kazandı. Paylaşılan bilgilere göre Rahvan At Yarışları, Türkiye Atlı Spor Dalları Federasyonu ile belediye iş birliğinde hayata geçirilecek. Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada, ortaklaşa düzenlenen bu büyük organizasyona tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydetti.
YEŞİLIRMAK DOĞAL YAŞAM PARKI EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Merakla beklenen organizasyonun nerede ve ne zaman yapılacağına dair konum ve takvim bilgileri de paylaşıldı. Söz konusu Rahvan At Yarışları, 28 Haziran 2026 Pazar günü organize edilecek. Yarışların gerçekleştirileceği adres ise Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı olarak belirlendi.





