Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, takımın lig ve Türkiye Kupası hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fink, milli aradan sonra sakat oyuncuların takıma katılacağını belirterek, "Güzel bir şekilde dinlenmemiz lazım. Tanguy Coulibaly, Emre Kılınç ve Afonso Sousa da takıma katılacak" dedi.
KUPAYA HAZIRLANIYORUZ
Fink, bundan sonraki süreçte oynanacak her karşılaşmayı kazanma hedefinde olduklarını vurgulayarak, "Evimizde Trabzonspor’a karşı mücadele edeceğiz. Tüm hazırlıkları en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. O karşılaşmaya da hazırız ve evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
YUKARI ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Ligde şu anda 7. sırada bulunduklarını aktaran Fink, "Orada da daha yukarıya çıkmak için mücadele edeceğiz ama birinci hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak" ifadelerini kullandı. Samsunspor, Fink’in liderliğinde hem ligde hem de kupada başarı elde etmeyi hedefliyor.




